volvo2

Chauffeurs Centrum Nederland zet kwaliteit en persoonlijke service in

Uitvoerige test vooraf

Iedere chauffeur die bij CCN aan het werk wil, wordt door Michel Kant uitvoerig getest op kennis van voertuigen, op wegenkennis en laad/los ervaring, zodat er een duidelijk profiel ontstaat van de chauffeur. Bij twijfel wordt tevens een anderhalf uur durende en uitvoerige rij-test afgenomen. Bestaat er daarna nóg twijfel, dan wordt de desbetreffende chauffeur niet ingezet.

Bedrijfsbezoek vooraf

Dit om onze chauffeur die straks bij u aan het werk gaat zo goed mogelijk voor te bereiden op de werkzaamheden die hij binnen uw bedrijf gaat uitvoeren. Onze service strekt zich ook uit tot de facilitaire voorzieningen daaromheen. Wanneer onze chauffeur  bijvoorbeeld  ‘s morgens vroeg voor u gaat rijden en de planner moet  hiervoor speciaal aanwezig zijn om bijvoorbeeld de sleutels te overhandigen, dan doen wij dat voor u. Wij halen s’ avonds de sleutels op en zorgen ervoor dat de chauffeur s’ morgens vroeg zelfstandig kan beginnen met zijn werkzaamheden. Indien nodig (en als de mogelijkheid er is) leiden wij de chauffeur zelf op in u werk- en werkomgeving.

Wat het Chauffeur Centrum Nederland wil zijn, is een klein uitzendbureau waarbij wij al onze mensen  zelf persoonlijk kennen en kunnen begeleiden en daarmee kunnen zorg dragen voor een prettige samenwerking bij en met onze opdrachtgevers.

Ga naar boven